Algemene voorwaarden

Als U een profiel aanmaakt dan dient U zich aan de volgende voorwaarden te houden:
 1. Deze voorwaarden kunnen zonder voorafgaande melding worden gewijzigd.

 2. U moet tenminste 16 jaar zijn om een profiel te mogen aanmaken.

 3. De geldende wetten mogen niet overtreden worden. Indien er inbreuken worden ontdekt en gerechtelijke instanties vragen hulp dan wordt deze geboden en worden indien gewenst persoonsgegevens doorgegeven aan deze instanties.

 4. De gegevens die U opgeeft in uw profiel dienen correct en actueel te zijn.

 5. MeTarzanyouJane.be is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het plaatsen van een profiel. Ook niet voor de gevolgen van het reageren op profielen.

 6. MeTarzanyouJane.be mag gebruikt worden op eigen risico en is niet aansprakelijk voor eventuele schade die opgelopen wordt.

 7. MeTarzanyouJane.be heeft het recht om profielen zonder overleg en/of waarschuwing te wijzigen of verwijderen. Ook andere gegevens (bijvoorbeeld in het gastenboek,...) op de site mogen zonder overleg en/of waarschuwing gewijzigd of verwijderd worden.

  Verwijdering van profielen kan o.a. voorkomen als U een andere gebruiker ongewenst lastig valt of als een profiel blijkt fake te zijn.

 8. In de publieke communicatie (dus in je profiel, gastenboek,....) is het niet toegestaan om binnen deze site contactgegevens te vermelden. Voorbeelden zijn je adres, e-mail, telefoonnummer,...

  In je persoonlijke communicatie met anderen is dit wel toegestaan.

 9. Meerdere profielen voor dezelfde gebruiker of het delen van een profiel met iemand anders is niet toegestaan.

 10. Commerciële berichten zijn nergens toegestaan.

 11. Bulk e-mail sturen, scamming, oplichting, stalking via de site is niet toegestaan.

 12. Berichten die je op de site plaatst of die je privé naar anderen stuurt mogen volgende inhoud niet bevatten: haat, laster, onrespectvol, racistisch, sexueel getint, met copyright, verwijzingen naar illegale software en muziek, verwijzingen naar cracks of serienummers of op een of andere wijze naar info om illegaal software of muziek te verkrijgen, verwijzingen naar andere sites, illegale activiteiten, pedofilie.

 13. De foto die je stuurt voor bij je profiel mag een foto zijn waar alleen jij op staat, en je gezicht dient zichtbaar te zijn. Het mag geen foto zijn met daarop een copyright, een foto van kinderen, produkten, strips,...enz. Ook naaktfoto's of op een andere wijze aanstootgevende foto's zijn niet toegestaan.

 14. MeTarzanYouJane.be zorgt voor een beveiliging van de site en haar gegevens. Echter zijn we niet aansprakelijk voor enige schade aan de zijde van leden of derden, die het gevolg zijn van onvoldoende beveiliging.

 15. Mogelijk worden in de toekomst gegevens gelogged zoals berichten en e-mails dit met als enige doel om te controleren of de geldende regels van deze site of geldende wetten niet worden overtreden.

  Hiermee kan bijvoorbeeld onderzocht worden of er fakers, scammers, stalkers,... zijn om deze daarna te waarschuwen en/of te verwijderen en zodoende de site leefbaar te houden.